S.C. EUROMACARALE S.R.L.
 
Informatii de Contact
 
0724 41 78 45
0722 84 97 51
0765 31 14 13

Obiectul de activitate al firmei noastre este acela de prestari servicii, prin inchirierea de auto si utilaje de constructii, avind o experienta in acest domeniu de peste 20 de ani.

Datorita seriozitatii cu care abordam solicitarile clientilor, a flexibilitatii privind tarifele practicate precum si calitatea si promptitudinea serviciilor prestate, societatea noastra are colaborari traditionale cu firme de renume de constructii din Bucuresti.

Bazandu-se pe 20 de ani de dezvoltare si investitii, euromacarale este astazi o firma importanta de inchirieri de macarale mobile pe piata romaneasca.

Ca urmare a specializarii in inchirierea de macarale cu capacitati de ridicare pana la 100 tone, toate utilajele noastre sunt deservite de operatori permanent instruiti la cele mai inalte standarde de siguranta din domeniu.
euromacarale a transformat intr-o prioritate siguranta clientilor sai, a angajatilor si a publicului larg. Intr-o perioada care se remarca prin competitie acerba in toate domeniile, suntem decisi sa continuam investitiile pentru imbunatatirea standardelor de securitate. Siguranta completeaza promisiunea noastra ferma de a asigura clientilor nostri servicii de inalta calitate.

Viziunea noastra e sa fim cei mai buni furnizori de servicii de manipulare a sarcinilor grele de pe piata romaneasca.